Информация за начина на работа

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да дадем допълнителна яснота относно начина ни на работа по отношение от предоставяните ви административно-информационни услуги.
От началото на работата на нашата организация, вече над 5 години, екипът ни денонощно предоставя на клиентите си посочените услуги с една единствена цел – допълнително удобство в рамките на посещението при лекар и формиране на цялостно по-различно впечатление в контекста на нуждата от среща с лекар.
Стартирахме с опцията за заплащане на тези услуги в рамките на отделното посещение, но след ясния сигнал от ваша страна, че евентуален предплатен пакет с допълнителна отстъпка би бил предпочитан вариант, предложихме и него. В допълнение, при покупка на пакети за повече членове в едно семейство, начислената отстъпка върху крайната сума се увеличава.
Благодарим на тези от вас, които ни гласуват допълнително доверие и вярват в развитието на нашата услуга в бъдеще.
Стремим се да поддържаме еднакво високи стандарти при предоставяне на услугите ни, но разбира се оценяваме желанието на част от клиентите ни да инвестират в бъдещото ни партньорство.
 
Както и досега, всички клиенти, закупили предплатен пакет за използване в бъдещ период, ще бъдат обслужвани с приоритет спрямо тези, които заплащат за използваните услуги в рамките на посещение – както в рамките на контакт с нашия денонощен кол център, така и на място в Поликлиника България.
 
Екип на Верум Здравен Мениджър ЕООД